Bardzo smaczna pasta jajeczna.
6 jaj ugotowanych na twardo / pęczek szczypiorku / 1 łyżka musztardy / 2 łyżki majonezu lub śmietany / sól / pieprz do smaku (ja polecam dużo pieprzu)
Jaja obrać, drobno pokroić, szczypiorek posiekać. Wymieszać wszystko z musztardą i majonezem,doprawić do smaku i energicznie zamieszać. SMACZNEGO
More from my site
Categories: Pasty, Początek, Śniadania / Kolacje
Pasta jajeczna z musztardą (robiłam bez niej) i z majonezem jest bardziej konkretna i chyba smaczniejsza.
Od dziś będę tak robić !
Naleśniki zrobiłam tak, jak jest napisane na blogu. I starczyło mi ciasta i farszu na 4 naleśniki. Są miękkie, delikatne i smakowały tak samo pierwszego i drugiego dnia.
Szybka w przygotowaniu, smaczna, ta pasta jest suuperr ! 🙂