Oj, najadłam się właśnie obiadkiem (coś z kuchni chińskiej – niedługo na blogu) 🙂 A na razie propozycja dla Was 🙂 Jeśli ktoś nie ma pomysłu na dzisiejszy podwieczorek czy kolację to może spróbuje moich grzanek…? Chrupiące, zdrowe i cieplutkie na ten zimny dzisiejszy wieczór…
150 g tuńczyka z puszki (najlepiej w oliwie) / 2 pomidory / 1 cebula / sól, pieprz / 1 łyżeczka oregano / 8 kromek chleba tostowego
1. Tuńczyka razem z oliwą rozdrabniamy widelcem, mieszamy z drobno pokrojonymi pomidorami i posiekaną cebulą. Doprawić.
2 Kromki chleba opiec w średnio nagrzanym piekarniku na złoty kolor z jednej strony, na drugą kładziemy mieszankę i krótko zapiekamy.
More from my site
Categories: Przekąski, Śniadania / Kolacje
na piątek jak znalazł 🙂
Apetyczne i kolorowe. 🙂
Lubię to!